Кога сите очекувавме од колата да излезе некој каубоец…

image

image (1)

image (2)

Каде не не сееш таму никнуваме :).

image (3)

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено