Нареден пат кога ќе решите да прошетате во некој трговски центар, внимавајте што се случува позади вас :). Браво за позитивното видео.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено