Групата чија што пејачка е загрижена дали ќе и дојде се вика SWITCH, од Кочани се и се надеваме дека и во иднина ќе не почестуваат со вакви ведри и забавни песни.

Вокали: Кате Стојова, гитара: Александар Русески, бас гитара: Стојан Лазаров, тапани: Зоран Цеков.

Аудио продукција: „утепа ли се бато“, видео продукција: „истече му уље“ :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено