Кралот почина, орките се на границата. Вие сте единствениот кој можете да ја спасите земјата од напаѓачите.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено