Некој ве заклучил во кинеска соба. Вашата задача е да излезете од собата што е можно побрзо.
Ако сте човек кој донесува добри одлуки, тогаш лесно ќе ги пронајдете потребните предмети и ќе ги решите загатките.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено