Земете ја улогата на генералн Лиу Беи. Изградете силна армија и бранете се од масивната инвазија.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено