На прв поглед играта изгледа лесна, НО… Решавајте ги различните логички задачи најбрзо што можете.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено