Оваа игра има 7 нивоа, каде секое ниво бара посебни логички вештини за да се реши. Подгответе се за неочекуван крај.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено