Се што треба да направите е да кликнете на полето што е со различна боја од другите. Звучи едноставно нели? НО… Ајде кликајте и резултатите пишувајте ги во коментари.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено