Конечно игра од најпопуларниот спорт во Македонија!  Време е за нови височини, нови остварувања и нови задоволства.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено