Вие сте капетан на пиратски брод. Подгответе ги вашите топови и тргнете во лов на легендарното богатство.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено