Пресметајте ја оптималната брзина со која ќе го возите возилото за безбедно да се приземјите.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено