Снежна линија (игра)

Нацртајте го идеалниот пат за џуџето да ги собере...

Паркирање на снег (игра)

Тестирајте ги вашите паркинг вештини возејќи камион на...

Витезот во замокот (игра)

Вие сте силни и храбри и се имате заколнато дека ќе ја браните принцезата. Ризикувајте го животот за да ја...

Фино сечење (логичка игра)

Сечете ги фигурите на точни делови како што ви се бара на лентата најгоре. Навидум изгледа лесно, но обидете се со погорните нивоа...

Главата на снешко (игра)

Искористете го мразот и направете патека за да му ја неместите главата на...

Бомбардер во војна (игра)

Исполнувајте ги мисиите нарачани од Пентагон и надградувајте го својот...

Пат на бесот (игра)

Возете напред во бурата создадена од нуклеарната војна, и рушете се пред себе. Клучот за успехот е добра...

Каде е Нова Година? (игра)

Брајте ја, добро е...

Памучен трактор (игра)

Превземете ја контролата на памучниот трактор кој треба да ги однесе копчињата до крајната цел. Проблемот е што на патот има многу пречки, затоа...

Двобои на Дивиот запад (игра)

Подготвени ли сте за освојување на дивиот запад? Ако сте, започнете со двобоите. Држете го глувчето во аголот додека не добиете знак. Потоа брзо најдете ја метата и...

Усреќи го мајмунчето (логичка игра)

Мајмунчето отпатува на северниот пол. Мора да му помогне на Дедо Мраз со својата...

Авантурите на Дедо Мраз (игра)

Помогнете му на Дедо Мраз да ги собере...

Копање (логичка игра)

Копајте тунели, но внимавајте да не заглавите. По секоја патека може да поминете само...

Чувари на шумата (стратешка игра)

Користете ги вашите магии и запрете ги злите...

Воинот Глоркиан (игра)

Помогнете му на воинот да си го одбрани астероидот од бескрајните напади. Одлична игра инспирирана од една од најстарите флиперски игри Галаксија. Ја паметите ли...

Запали ги ламбите (логичка игра)

Поврзете ги сите плусеви и минуси наизменично и затворете го струјното коло. Но, внимавајте каблите да не поминат еден врз...

Трка со мотор на шумска патека (игра)

Тркајте се со времето за да освоите што повеќе...

Древна планета (стратешка игра)

Древната цивилизација е нападната од вонземјани. Одбранете ја вашата база. Имате неколку видови на одбранбени оружја и многу надградби за...

Собирач на пари (закон игра)

Играта е во стилот на мегапопуларната филперска игра Панг, која децата на 80-тите многу добро ја...

Мал црн нинџа (игра)

Лансирајте го малиот нинџа за да ги покоси сите непријатели. Вимавајте, бројот на лансирања е...

Тројца среќни другари (игра)

Движете ги правило тројцата пријатели за да ги изедат...

Екстремен билјард (игра)

Отстранете ги сите топки од масата со спојување на три или повеќе во иста...

Ајде сите на трки додека не се стемнило (игра)

Супер трки во самрак во ретро стил. Ако како дете сте окапувале на флипери, играва ќе ви го направи...

Зелената стрела (игра)

Погодете ја целта, но гледајте да потрошите што е можно помалку...

Римско освојување (стратешка игра)

Заразна стратешка игра во која вие ги контролирате Римјаните и се борите против...

Поврзување цевки (игра)

Барни и пријателите се киднапирани од пирати. За да се спасат треба правилно да ги поврзат...

Патници до Марс (игра)

Новодојденците не смеат да паднат на земјата, затоа треба точно да ги распоредите на блокадите во...

Каскадер со мотор: Германија (игра)

Потребна е голема вештина да се одржи рамнотежата со моторот над сите пречки на...

Фудбал 2 на 2 (игра)

Секој тим се состои од играч и голман. Изберете го вашиот омилен тим и станете светски...

Небесна мисија (игра)

Нападнете ги непријателите со вашето летало, надградувајте го леталото и вашите...

+