Богатата сопственичка сака да го продаде својот замок. Но, во него живеат духови. Ако го продаде, замокот ќе биде срушен и духовите ќе исчезнат. Добро исплашете ја жената за да не се врати повеќе таму.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено