Готвач покажува како од обична крастиавица се прави уметничко дело

Готвач покажува како од обична крастиавица се прави уметничко дело

Готвачот е мајстор за правење суши, а ова е само една од неговите креации.

Празната чаша од Кока Кола на италијанскиот уметник Марчело Баренги

Празната чаша од Кока Кола на италијанскиот уметник Марчело Баренги

Уште едно ремек дело на брилијантниот италијански хиперреалистичен уметник, кој процесот на цртање од 3 часа и 49 минути го сместил во 3 минутно видео.

Мудра јапонска реклама која ги освои симпатиите на луѓето ширум светот

Мудра јапонска реклама која ги освои симпатиите на луѓето ширум светот

Дали можете да погодите што рекламираат Јапонците со овој сложен систем кој работи со помош на светлина?

Дрвениот багер на еден Јапонец

Дрвениот багер на еден Јапонец

Човекот живее во градот Јаманаши, си работи обична работа за да преживее, а целото свое слободно време го посветува на создавање на магија од дрво.

Прекрасна реклама која ќе ви го зголеми апетитот

Прекрасна реклама која ќе ви го зголеми апетитот

Предупредување: Од рекламата ќе ви се пријаде се, и солено и благо и скара и тестенини и чоколадни десерти итн. итн.

Пливањето во најдлабокиот внатрешен базен во светот е искуство кое не се заборава

Пливањето во најдлабокиот внатрешен базен во светот е искуство кое не се заборава

Базенот се вика Немо 33, се наоѓа во Брисел, а главно се користи за тренинг на нуркачи.

Симфонсиска верзија на „Smells Like Teen Spirit“ од Нирвана

Симфонсиска верзија на „Smells Like Teen Spirit“ од Нирвана

Ремек делото си останува ремек дело, без разлика на какви инструменти и во какво стил се свири.

Мајката соработува со својата 2 годишна ќерка и создаваат прекрасни уметнички дела

Кога мајката Рут Остерман забележала дека нејзината 2 годишна ќерка сака да црта, таа активно ја вклучила во процесот на создавање на нејзините уметнички дела. Целиот процес е како игра и на девојчето му е многу забавно, а и мајката совршено ги искомбинирала работата и задоволството. Погледнете ги уметничките дела и видеото од процесот на […]

Раскошен, луксузен дом на крајот на светот (4 фото)

Врвно достигнување на современата архитектура. Гледајте и восхитувајте се.   

Маса за имендени и куќни слави, која секој ќе посака да ја има

Маса за имендени и куќни слави, која секој ќе посака да ја има

Масата има уникатен и многу добар механизам за расклопување, во случај да ви дојдат повеќе гости.

+