Ова можеби звучи како луда идеја, но веќе е реалност во некои делови во светот. Тајната е во големите блокоби од експандиран полистирен, материјал кој може да се купи и кај нас. Гледајте каква куќа од соништата направија дечкиве за 4 дена! Дали ова е почетокот на крајот на градежната мафија?

Pop-Up House: the affordable passive house from Multipod-Studio on Vimeo.

Сподели на Facebook
пати видено