Ова е всушност стара реклама за синтисајзер, во која јапонскиот презентер покажува дека синтисајзерот може да се користи и како замена за тапани. На почеток изгледа смешно, но дајте му шанса на човечето да се докаже.

Сподели на Facebook
пати видено