Кога мајката Рут Остерман забележала дека нејзината 2 годишна ќерка сака да црта, таа активно ја вклучила во процесот на создавање на нејзините уметнички дела. Целиот процес е како игра и на девојчето му е многу забавно, а и мајката совршено ги искомбинирала работата и задоволството. Погледнете ги уметничките дела и видеото од процесот на создавање на крај.

motika (1) motika (2) motika (3) motika (4) motika (5)

Сподели на Facebook
пати видено