Дури и во малите станови може да има место за се, само треба добра идеја како најпаметно да се искористи просторот. Следуваат куп неверојатно добри идеи.

01-4bbb48d3cc57e56f183bbbe66d194f2e

02-7efa7d22bf2a77c78596ad788a710240

f3214e7f0a12b0bbc9ced9a62f7aa61c

feae3fd5052fa17314c06710524504fd

2f1498dceb0e2dcef93f259b918879fc

03-de258c3e8bc4de7d307346389dbe5fe5

04-5da5b8274ac31afb4268d6eac438e8d5

05-c0ca2449162c40ab64d694d14b4b3a9a

4df31ff61578a9d5c308a8ac1e0f95cb

c83de095a44cd071d76ce416e7f634a0

06-39402d3788ef1a2f5a3c628a9dc4aa00

07-a39db734f199a5ee980ba7ef8c5ba119

7ba59cf71193f9cd661c030bf159d462

08-e7caeb780ab4f0b4d0f0ef217422b024

09-a0db822b9e96fd5f43cf747ff237a9d3

10-c09bcfd24a065088950ace65f4617b87

Сподели на Facebook
пати видено