Од многу еуфорија и радост за самата веселба, човеков не одолеал да се фати на оро иако знае дека чевлите му се одлепени.

Автор: Игор Јанчески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено