Ако не ги научиме прво да пцујат, нема како да ја попримат нашата култура. А плус и многу е смешно кога странец пцуе на твојот мајчин јазик.

Автор на видеот е Маријан Петров, благодарност до Пеце Кецот

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено