Прославата на големиот православен празник Свети Талалеј во селото Слатина – Македонски Брод, го одбележа гласот на Боби, кој е преполн со тага и многу наликува на гласот на легендата на македонската народна песна, Васка Илиева.

Автор на видеото е Андријана Терзиоска.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено