Прикажи

15 неодоливи „пред и потоа“ фотографии од животни кои пораснале заедно

Фотографиите од детството, преработени од возрасни браќа и сестри на забавни начини, се многу популарни на интернет, а веројатно сте виделе и неколку од нив. Изненадувачки, исто како и нас луѓето, „браќата и сестрите“ од животинскиот свет можат да се пофалат со сопственото детство, а и тие фотографии се подеднакво неодоливи.
Прикажи

10 предмети од женска гардероба што мажите не ги сакаат

Ох, оваа мода - со секоја сезона поставува нови трендови, кои се крајно тешки за одржување. И дали се потребни? Навистина, како што покажува практиката, не сите модни женски трендови им се допаѓаат на припадниците на посилниот пол. Можете да се побуните (и ќе бидете во право) дека жените не ја избираат облеката, фризурата и шминката исклучиво заради привлекување на машко внимание, но сепак дури и во ера на силни и независни жени понекогаш сакаме да изгледаме привлечно во очите на нашиот сакан.
Прикажи

15 луѓе чии очи се толку убави што никогаш нема да можете да ги заборавите

Човечките очи се убаво и мистериозно огледало на душата. Тие се првата работа која ја забележуваме кога се запознаваме со некоја личност. Тие во основа ни го откриваат светот. „Магијата“ на меланин во нашите очи диктира каква боја на очи ќе имаме, а некои од нас имаат очи во различни бои.
Прикажи

11 паметни идеи со кои малата кујна ќе изгледа поголема

Многу станови и куќи имаат мали кујни. Најчесто, просториите каде што се готви не се доволно големи, па мораме да импровизираме. Еве неколку кретивни начини како вашата кујна да стане функционален простор.