Авантурата почнува со дилемата дали да плаќа лежалка од 3 евра, па односот со жената итн итн. Автор на видеото е Дамјан Гугучевски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено