Наградна игра

„Европско здравство“ во Градска Болница

2019-06-25

Автор: Анонимен

Скопјанка бара решение за љубовните проблеми од „Све за љубав“

2019-06-25

Автор: Иве

Полицијата се обезбедила со најмодерни возила за летните денови…

2019-06-25

Автор: Абдул Мукит

Не ни требаат докази, кога работата е повеќе од очигледна. Овој статус на Диле Јоргачев кажува сѐ!

2019-06-25

Автор: Диле

Че нѐ вара…

2019-06-24

Автор: Анонимен

На прв поглед обична фотографија, на втор сфаќаш дека нешто не е во ред :)

2019-06-24

Автор: Ѕвездан Димоски

Повеќе трула, отколку вишна…

2019-06-24

Автор: Анонимен

Вруќина а?

2019-06-24

Автор: Анонимен

Навидум обична завеса, зарем не? Но, токму кога ќе сакате да земете воздух, филмот се руши

2019-06-22

Автор: Ангела

Да знаеше Тесла дека ќе има ваков двојник од Бугарија никогаш немаше да ја измисли струјата

2019-06-21

Автор: Анонимен

Нема недостапен терен доколку си креативен Македонец

2019-06-21

Автор: Раде Темков

Секој Македонец ќе погоди што има во шишето

2019-06-20

Автор: Анонимен

Прашање и одговор за издавање на апартман во Грција

2019-06-19

Автор: Орце

Штипските матуранти на „радикален“ начин полагаа матура оваа година

2019-06-19

Автор: Дијана Авторот вели: „Матурантите полагаа матура математика во СОУ”СЛАВЧО СТОЈМЕНСКИ” во ШТИП со извадени врати во тоалетите со цел учениците да не препишуваат и им беа одземети сите човекови права вклучувајки го и правото на дишење чист воздух.“

Предупредување за промаја, сега и во „странска“ верзија

2019-06-19

Автор: Јове Размовски

Еве што се случува кога внуците ќе ти подарат маица

2019-06-19

Автор: Далибор Симоновски

Така е вакви денови сигурно не се повторуваат…

2019-06-19

Автор: Кикичка

Беровчани се многу „експресни“ кога треба да се допише нешто на кафематот

2019-06-17

Автор: Џорџ Смит

Коцкањето заморува…

2019-06-17

Автор: Филип Стојаноски

Ако не ставиш слика на Фејсбук, исто како да не си бил на задушница… Забегана работа!

2019-06-16

Автор: Анонимен

Небото над Македонија испрати јасна порака до сѐ што се случува во државата

2019-06-16

Автор: Горан Брзи Стојковиќ

Најгенијалниот скопски архитект испланирал паркинг пред зградата кој никој не го сфаќа

2019-06-16

Автор: Мики Столески

Секој си има свои приоритети…

2019-06-14

Автор: Анонимен

Скопски проблем во 21 век

2019-06-12

Автор: Стојан Мотика ги пренесува фотографиите онакви какви што се испратени. Ние немаме апсолутно ништо против Ромите, туку против сите оние луѓе кои се однесуваат како животни и тие кои го бранат ваквото однесување.

Внимание! Неодлучен виничанец на пат

2019-06-12

Автор: Виктор Иванов

За жал, во Македонија секој втор ден е Чернобил

2019-06-12

Автор: Игор Димовски

Кавадарчанка знае како се дегустира…

2019-06-12

Автор: Анонимен

Пример за тоа како да ги користиш како идиот социјалните мрежи…

2019-06-12

Автор: Сашо

Ги пронајдовме најпијаните двајца битолчани на автобуска станица! Ако препознаете некој ваш другар, тагнете го :)

2019-06-10

Автор: Никола Б.

Еве како изгледа полна скара ако ги следиме македонските стандарди за плата

2019-06-10

Автор: Кире Дизело Талески

+