Автор: Стојан

Мотика ги пренесува фотографиите онакви какви што се испратени. Ние немаме апсолутно ништо против Ромите, туку против сите оние луѓе кои се однесуваат како животни и тие кои го бранат ваквото однесување.

Сподели на Facebook
пати видено