Наградна игра

По кој редослед би го свртеле „телефонскиот број“?

2019-07-11

Автор: Симона

Кочанската болница има стандарди на кои може да им подзавиди само Чернобил

2019-07-11

Автор: Ми4о

Зошто просечен Македонец не може да види што не е во ред со сликата?

2019-07-11

Автор: Крушевчанец

Говедото на оваа салама изгледа прилично необично…

2019-07-11

Автор: Мујо

Зошто е забрането кучиња да се шетаат на планината?

2019-07-11

Автор: Пеце

За дегустација пари не бараат, така?

2019-07-09

Автор: Јасмин Кучевиќ

Нели греењето на дрва бил проблемот за загадувањето?! Кочанчани и на +35 да не палат оган за да се стоплат малку?!

2019-07-09

Автор: Анонимен

Еве која е сличноста помеѓу лубеница и жена

2019-07-09

Автор: Анонимен

Арихмедов закон за Македонците

2019-07-09

Автор: Анонимен

Кога си го бараш другарот, ама тој отишол кај тебе дома…

2019-07-09

Автор: Анонимен

Еден мудар човек еднаш рече…

2019-07-08

Автор: Весна Павловска

Кога климата не ти работи…

2019-07-08

Автор: Васе Јагуриноска

Конечно се дозна кој ги прави дупките по улиците во Битола

2019-07-08

Автор: Маријан Зиновски

Кога ќе си го наполниш резервоарот и ќе сфатиш дека поскапело горивото

2019-07-08

Автор: Анонимен

Ако ти е тешко запали цигара, прочитај нешто да ти „олесни“… по можност на сред Скопје

2019-07-06

Автор: Мирослав Христовски

На македонската снаодливост ниту еден дожд не може да ѝ парира

2019-07-05

Автор: Кики

Секогаш е вака лабаво во 5ка?

2019-07-05

Автор: Емили

Господинот си се разладува на сите начини на Инекс Горица во Охрид

2019-07-05

Автор: Александар

Тревата на македонските автопати се остава од стратешки аспект, да може да се скријат полицајците

2019-07-05

Автор: Влатко

Дали сте за вакво такси?

2019-07-05

Автор: @Skopski_Meminja

Во ЈСП има многу „недостатоци“

2019-07-04

Автор: М.С

Рекс е примерен возач и не сака да му поставуваат прашања

2019-07-02

Автор: Вице

Фалбаџија газдава…

2019-07-02

Автор: Рац

Кога сакаш невербално да си ја покажеш некултурата…

2019-07-02

Автор: Владимир

Европо отварај портите доаѓаме по автопат

2019-07-02

Автор: Ацко

Како Струга нема друга… особено ако ги пратите знаците

2019-07-01

Автор: Киа Елект

Очигледно многу работи не се „битни“ тука…

2019-07-01

Автор: Виктор Иванов

„Плаќаш 545 грама сирење, а добиваш 440 грама (по намалена цена). Ах, таа моја чудесна земја!“

2019-07-01

Автор: Трајче Ангелов

Македонски „туторијал“ за тоа како да си ја поправите чешмата

2019-06-27

Автор: Александар Алек Јорданов

„Од сѐ по малку“ е мото на овој македонски ресторан

2019-06-26

Автор: Наумоски Душко

+