Наградна игра

Најромантичниот појадок кој може да си го посака секоја домаќинка од сопругот

2019-06-10

Автор: Мујо

Полјаците ни покажаа како се паркира во ЕУ

2019-06-10

Автор: Борче Ристески

Ваква палачинка никогаш немаме јадено…кој ли е рецептот?

2019-06-08

Автор: Дон Вито

Ајмо народе, навали, „тазе“ клупи!

2019-06-08

Автор: Абдула Каралиоски

А што ако само ја лизнеш? Мамички помош!

2019-06-08

Автор: Ратко

Во животот е важно да го дадеш правилниот „знак“ во вистинското време

2019-06-08

Автор: Ратко

Кога не ти оди ориентација во простор…

2019-06-08

Автор: Анонимен

Ај честито матура

2019-06-06

Автор: Тони Трајковски

Квалитетна градба се покажа патот Ростуше-Битиуше! Издржа цела сезона, а почна и да раѓа!

2019-06-06

Автор: Мујо

Ни фудбалот не е повеќе тоа што беше…

2019-06-06

Автор: Владимир

Еве како се претставува Македонија во вистинското светло

2019-06-05

Автор: Горан

Земјоделец од Кавадарци продава трактор во одлична состојба…

2019-06-04

Автор: Ангел Ѓеорѓиев

А вие какви „селанки“ сакате?

2019-06-01

Автор: Драгана Шаревска

Искрен одговор на понудата за нов кредит, по исплаќање на стариот

2019-05-31

Автор: Сеад Абази

Како Македонците ја гледаат Мaкедонија?

2019-05-31

Автор: Анонимен

Никогаш не се знае каде се кријат криминалците…

2019-05-30

Автор: Алекс

Весела математика …

2019-05-30

Автор: Нина Иванова

И битолчани ќе прават парада на гордоста на 30-ти јуни, но оваа е малку поинаква и ја поздравуваме идејата

2019-05-29

Автор: Анонимен Линк до настанот

Прашање за еден милион…

2019-05-29

Автор: Омер Алити

Гасете телефони, доаѓа 5G

2019-05-28

Автор: Антика

Македонски Холивуд

2019-05-28

Автор: Ана Крстева

Како снаодлив македонски мајстор сече со брусилка?

2019-05-26

Автор: Мартин

Како во Струга се гледа фудбал на стадион, без да се плати карта?

2019-05-26

Ги слекол и чевлите, за да не си ја извалка колата :). Автор: Јован

Ај не го почитувај овој знак ако си маж!

2019-05-26

Автор: Анонимен

Затоа што само од македонска полицајска плата не се живее

2019-05-26

Автор: Мујо

Урбан кафич во центарот на Скопје, кој влегол – прогледал

2019-05-26

Автор: Иво

Најбитните работи секогаш се напишани со најситни букви! Читај пред да реагираш! Амин!

2019-05-26

Автор: Анонимен

Се гледа дека имало јака журка вчера…

2019-05-23

Автор: Стефанија Коцева

Вандализам на дело…

2019-05-23

Автор: Петар Христов

Ниту високата париска мода не може да ѝ конкурира на македонската

2019-05-22

Автор: Мујо

+