Наградна игра

Навали Европо! Понудата е ограничена

2019-08-16

Автор: Анонимен

Далеку е Австралија… ако си родена во Виена

2019-08-16

Автор: Анонимен

Кога си нервозен не си свој…

2019-08-16

Автор: Анонимен

Да се надеваме дека клиентите ја ценат и писменоста…

2019-08-16

Автор: Анонимен

Паула не би требало да доаѓа во Македонија…

2019-08-16

Автор: Кики

Кој знае ваква апликација нека кажува побрзо сите сме љубопитни…

2019-08-13

Автор: Анонимен

Кумановската болница полека но сигурно преминува кон користење алтернативна медицина… со печурки

2019-08-12

Автор: Анонимен

Коледарчиња…

2019-08-09

Автор: Анонимен

Продолжението на Кум ќе се снима во Македонија

2019-08-09

Автор: Анонимен

Најубавите спомени треба добро да се овековечат…

2019-08-08

Автор: Џавољев

„Мафијаш од моето детство vs Мафијаш од твоето детство“

2019-08-08

Автор: Анонимен

Она кога ќе излезеш да си го прошеташ „змиското тело“ околу Хилтон и Хотел Русија

2019-08-08

Автор: Даниел Гроздановски

Македонските полицајци имаат најдобри техники за криење…

2019-08-05

Автор: Џедај

„Збогум сиромаштијо!“

2019-08-05

Автор: Семир

10 години разлика не му биле проблем на фраерот

2019-08-03

Автор: Анонимен

Безбедноста е на прво место, со ваков македонски „систем“ против кражби

2019-08-03

Автор: Јане Савески

Од овој ученик ќе биде врвен македонски политичар, многумина од сегашните вака завршиле училиште!

2019-07-31

Автор: Ѓорѓи Ангеловски

Кога ѝ се пушташ преку интернет на девојка со добра смисла за хумор

2019-07-30

Автор: Анонимен

Само во Македонија: Чекаш половина час за прибор, пастрмајлијата веќе ти се излдила, а приборот ти го носат во конзерва

2019-07-30

Автор: Даниел Манасиев

Македонски правопис 90-то ниво: Издава стан за „студенЌи“

2019-07-30

Автор: Боби Маролов

Кога имаш дечко во Германија

2019-07-30

Автор: Анонимен

Турнирот во мал фудбал во село Ињево треба да се претвори во турнир во македонски правопис

2019-07-30

Автор: Боби Маролов

ЈСП Комунаец – Прилеп и сѐ е можно

2019-07-30

Автор: Мартин Тодороски

Мице ја изгубил секирата инаку со неа подобро ќе напишел

2019-07-30

Автор: Гоце Темелкоски

Ако не знаете за што се работи, има објаснување во заградите

2019-07-27

Автор: Мурако

Отишол на одмор во Охрид, немал среќа, а немал ни време за губење

2019-07-27

Автор: Мурако

Ако до сега не сфативте, зошто не треба да се возите сами во автомобилите во Скопје, еве ви и нацртано!

2019-07-26

Автор: Мурако

„Строги“ правила за користење на тоалетот…

2019-07-24

Автор: Мирослав Даиловски

Означете ја пријателката која треба да му се јави на овој „ерген“

2019-07-23

Автор: Анонимен

Кисела Вода има прилично необичен градоначалник, а ние не сме знаеле за тоа

2019-07-22

Автор: Анонимен

+