МОТИКА објавува оглас за вработување! Прочитај повеќе...
Наградна игра

Да се знае каде е меѓата!

2018-12-29

Автор: Стефан Јорданов

Само за модерни дами…

2018-12-26

Автор: Дејан Новаков

Конечно откривме со кои пари Дедо Мраз ги купува подароците…

2018-12-26

Автор: Станче Стршо

Студентска (никотинска) елка

2018-12-26

Автор: Анонимен

Читај како што пишуваш, пишувај како што читаш, важи и кога пелтечиш…

2018-12-26

Автор: Коле

Само за мажи со спортски дух…

2018-12-26

Автор: Мујо

Кога ти е многу голем, автомобилот, ја продолжуваш вратата…

2018-12-26

Автор: Иво

Кога ќе му кажеш на келнерот: „Донеси ми кафе“

2018-12-26

Автор: Мујо

Провевот на покривот на ГТЦ ги примора скопјани да се загреваат на алтернативен начин

2018-12-22

Автор: Марјанчо Ѓоргиевски

Секогаш е добро да се има „резервен клуч“

2018-12-22

Автор: Розета Огненоска Донакова

Возило за итна помош сликано во Кочани! Возачот рекол…

2018-12-20

Автор: Троскот

За овој храбар Македонец нема зима

2018-12-20

Автор: Христина

Оваа елка ја претставува финансиската состојба во Македонија

2018-12-20

Автор: Мартин Крстевски

Што прави просечен Македонец штом ќе падне првиот снег?

2018-12-20

Автор: Габриела

Тоалет за луѓе кои не се срамежливи

2018-12-20

Автор: Томислав

Вистинскиот Македонец сам си ја поправа бравата…

2018-12-19

Автор: Николов Синиша

Кога детето нема домашно воспитување…

2018-12-19

Автор: Анонимен

Социјалните мрежи не се за секоја глава! Се споделувало ли ваква работа на интернет?!

2018-12-18

Автор: Анонимен

Што ќе им се шампињони на студентите од студентскиот дом Стив Наумов, кога печурки им растат во собите?

2018-12-17

До кога бе вака?! Додека крадете милиони, децата да живеат во ваква мувла и влага! Фотографијата ни ја испрати Роберт Спасески

Како да ја паркираш колата за на сите да им покажеш дека си „мангуп“…

2018-12-17

Автор: Дени Маликовски

Како Македонците го доживуваат фудбалот?

2018-12-13

Автор: Столе

Пред македонскиот гениј и боговите молчат #83: Кога ќе си го префрлиш воланот, а останатите обврски ги оставач на совозачот

2018-12-13

Автор: Наце

Елката на еден фудбалски навивач!

2018-12-11

Автор: Столе

„Шефе не го собира со тој фонт…“- „Што бе не го собира?“

2018-12-11

Автор: Стефан

Едно прашање до сите експерти…

2018-12-11

Автор: Столе

Температурата всушност ја претскажува цената на горивата

2018-12-11

Автор: Кики

Ако не се пофалиш, исто како да ја немаш

2018-12-11

Автор: Филипандро

Кога ќе излезеш да си го прошеташ миленичето за последен пат, пред Божиќ…

2018-12-11

Автор: Анонимен

Пред македонскиот гениј и боговите молчат #82: Како правилно да поставиш штекер во кујната

2018-12-10

Автор: Ване Ивана Манол Донев

Шоферот на Авто-Атом Кочани се снашол како да си го поправи автобусот

2018-12-09

Автор: Дејан Новаков

+