Наградна игра

Како што подарува природата, никој не може

2019-09-10

Автор: Анонимен

Битолчани секогаш ги пратат модните трендови

2019-09-10

Автор: Стефан П Стефановски

Трпе знае како да се спреми за работно место во државна администрација…

2019-09-06

Автор: Анонимен

Теренското возило малку го промашило теренот

2019-09-06

Автор: Ребека Димановска

Кога ќе ти најдат работа од партијата

2019-09-05

Автор: Моника

Бугарите одамна се скарале со Англискиот

2019-09-04

Автор: Мики Столески

Иновации на секој чекор, а Фондот за Иновации спие! Македонско полско WC 2.0!

2019-09-03

Пластичен стол модифициран во шолја! Автор: Хаско

Ќе ви треба малку повеќе време за да сфатите кој пие а кој плаќа во оваа македонска продавница

2019-09-03

Автор: Кики Арсова

Ова не се остатоци од Чернобил! Ова е битолската болница!

2019-09-03

Автор: Тасевски Владимир

Нема што да се „сеќирите“ со вакви мајстори…

2019-09-03

Автор: Илиев Кемо Антонио

Македонките знаат дека ако не ставиш фотографија од одморот во „Грчка“ исто како да не си бил

2019-09-02

Автор: Тамер Реџепов

Србите знаат да ги постават вистинските прашања

2019-09-02

Автор: Татјана

Кире има многу „уникатен“ начин на „додворување“

2019-09-02

Автор: Татјана

Нема доволно голем проблем, кој Македонец со Пунто не може да го реши

2019-09-01

Автор: Анонимен

Им дишеме во врат на Американците! Првата македонеска сендвичара во комбе!

2019-09-01

Автор: Анонимен

Лазе ѝ раскинал на девојка му затоа што не знаела какво го сака кафето :)

2019-08-31

Автор: Анонимен

Кога жена ти ќе се внесе во трошење пари на одморот

2019-08-30

Автор: Oo An To

Алкохолот го прави секое место удобно за спиење

2019-08-30

Автор: Василева

Освен душата со пивото треба на некој начин да си ги разладиш и нозете

2019-08-30

Автор: Василева

Македонскиот аеродром е најубаво место за „фаќање тен“ ако го пропуштите летот

2019-08-29

Автор: Анонимен

Еве што се случува кога ќе вработиш Бугарин на бензинска во Турција, само „треска глупости“

2019-08-29

Автор: Тања Настева

Искрен оглас на млада скопјанка…

2019-08-29

Автор: Анонимен

Жено после работа одам на доктор!

2019-08-29

Автор: Анонимен

Од дискотека директно на плажа, за да не се губи време

2019-08-29

Автор: Тодор Давидов

Кога ќе видиш дека сите освен тебе имаат фатено тен у „Грчка“…

2019-08-29

Автор: Анонимен

Кога природата ќе ги земе работите во свои раце

2019-08-29

Автор: Стојан Трајкоски

Снајди се па живеј!

2019-08-29

Автор: Никола Кузмановски

Мекдонец во Германија дава искрeн oдговор на прашањето: Како се печалат пари во странство?

2019-08-28

Автор: Анонимен

И да погинеш, колку можеш ќе се спасиш :)

2019-08-25

Автор: Дојче Божинов

Можеш да избегаш од Македонија, но не можеш да избегаш од македонскиот

2019-08-25

Автор: Никола Николовски

+