МОТИКА објавува оглас за вработување! Прочитај повеќе...
Наградна игра

И „бате Васе“ треба да знае за новиот Мерцедес

2019-01-28

Автор: Костадинов

И новинарот како и властите, снегот го изненадил во јануари!? Што не заврна во август како што е ред?

2019-01-26

Автор: Анонимен

Пред македонскиот гениј и боговите молчат #85: Важно е сѐ да се држи под контрола

2019-01-25

Автор: Лидија Темелкова

По навистина добра цена го имаат земено…

2019-01-25

Автор: Боби Серафимов

Не е важно како изгледаш туку како се чувствуваш

2019-01-25

Автор: Костадин

Додека светот оди напред, главна тема на Балканот е…

2019-01-23

Автор: Анонимен

Пред македонскиот гениј и боговите молчат #84: Туба резервоар

2019-01-20

Автор: Симе Јовев

Кога делиш кујна со паразити

2019-01-20

Автор: Мими Мирчевска

Прилеп кандидат за Гинисов рекорд: 1611 PM10 загаденост на воздухот!

2019-01-20

Автор: Филипандро

Екстремните температури водат до неверојатно креативни решенија…

2019-01-18

Автор: Мики Лесански

Некои работи едноставно мора да се проверат…

2019-01-17

Автор: Филипандро

Кога маминото синче ќе се врати од печалба во Германија

2019-01-17

Автор: Мујо

Кога ќе најмиш архитект со завршен приватен факултет…

2019-01-17

Автор: Жика Здравков

Еве што мисли еден кумановец за задолжителната кастрација на кучиња

2019-01-14

Автор: Анонимен (мава = брка)

Македонски патент за заштита на бришачите од мрзнење

2019-01-13

Автор: Анонимен

Бугарка открила животна вистина и ја споделува на социјалните мрежи

2019-01-13

Автор: Анонимен

Кога веќе сѐ рециклираме, да не ги заборавиме и пластичните капачиња на некои производи

2019-01-13

Автор: Иван

Камионот за чистење снег на патот кон Маврово, морал да направи „кратка“ пауза

2019-01-13

Автор: Мујо

Битолчаните го однесоа чистењето на тротоари на ново, позабавно ниво

2019-01-11

Автор: Димитар Кукулуковски

Кога ќе навикнеш на Југо па ставаш ланци на предните тркала на Мерцедесот

2019-01-10

Автор: Ергин Ајдин

Еве како Велес на модерен начин се справува со снегот во 2019 година

2019-01-09

Автор: Цоце Цоцков

Кога имаш телефон во рака семафорот подолго време свети црвено

2019-01-09

Автор: Мујо

Струмичките автобуси од зимска опрема имаат ланци

2019-01-09

Автор: Васко Адамов

Кога сакаш максимално да го искористиш просторот за паркирање…

2019-01-09

Автор: Мартин

2 во 1: Не е лесно на гостите да им се објасни дека бањата ви е во кујната

2019-01-04

Автор: Мујо

Се продава… а може и замена за ноктарка

2019-01-04

Автор: Мујо

Ви се испразни батеријата? Нема проблем, ова е понуда која не можете да ја одбиете!

2019-01-04

Автор: Петар

Македонија пат повторно да оригинален начин ни ги честита празниците

2019-01-04

Автор: Филипандро

Совршена македонска новогодишна фотографија, со добро друштво и полна трпеза… Чекај, чекај, што?

2019-01-03

Автор: Анонимен

Дечко со незгоден проблем бара помош, од кој друг ако не од Иван Исцелител

2019-01-02

Автор: Анонимен

+