Наградна игра

Генијален македонски компјутерски додаток: Снајди се па живеј

2014-10-09

Автор: Зоки Блажевски

Како се фали битолчанец?

2014-10-08

Автор: Јовче Данилов

Како Македонец решава крстозбор?

2014-10-08

Автор: Жарко Младеновски

Во фрка сум…

2014-10-08

Автор: Николче Јовановски

Графит во Скопје

2014-10-07

Со или без наводници, графитот важи за секого :). Автор: Никола Велковски

Како денешните млади го гледаат светот?

2014-10-07

Автор: Дејан Стоиков

Затоа што Обама е премногу мејнстрим

2014-10-07

Автор: Јована Димкова

Му правам модерна фризура на другар ми

2014-10-06

Автор: Марјан Јанев

Што е најважно во животот?

2014-10-06

Автор: Кире Ангеловски

Извоз-увоз со Албанија

2014-10-06

Автор: Љупчо Тасевски

Кој рече дека девојките се лепат само на скапи коли?

2014-10-04

Автор: Орце Милевски

Зоки Поки прв почна…

2014-10-04

Автор: Игор Грозданов

Кољата ми е за никаде – љом

2014-10-04

Автор: Бранко Каровски

Вакво тело само со МОТИКА се добива :)

2014-10-03

Автор: Марина Јовеска

Ако те интересира нешто за себе, прашај ги комшивките

2014-10-03

Автор: Дарко Дуковски

Презиме како измислено за на регистарска табличка

2014-10-03

Автор: Dj Spacewell

Каде е тоалетот?

2014-10-02

Автор: Ненад Србиноски

Фо 9:45 почнуФа Фторото полуФреме

2014-10-02

Автор: Дарко Јак

Возачка батка…

2014-10-02

Автор: Марјан Стојаноски

Како се препишува на испит во Македонија?

2014-10-01

Автор: Петар Блажевски

Каде и да одиш од корените не се бега :)

2014-10-01

Автор: Кристијан Велковски

Летото во Македонија сеуште не завршило

2014-10-01

Автор: Ангела Трајковска

Добра хеланка на задното седиште на моторот

2014-09-30

Автор: Марија Ангеловска

Надарен пашканат

2014-09-30

Автор: Елена Богданоска

Како и зошто полицаецот од Радовиш го ранил ромчето?

2014-09-30

Автор: Крсте Јованов

Некои вести едноставно не остаруваат… погледнете го датумот!

2014-09-29

Автор: Бобан Христовски

Моето ново домашно милениче

2014-09-29

Автор: Ване Младеновски

Средношколска љубов: Додека другите се на час…

2014-09-29

Автор: Александра Герасимова

Специјален поздрав од комшивката од 3-ти спрат

2014-09-27

Автор: Владимир Спасовски

Насловната страна на Наш Свет од 1990 година

2014-09-27

Автор: Димитар Тородоски

+