Наградна игра

На кој јазик е ова?

2014-09-27

Автор: Емил Петковски 0

Македонска реклама 90-ти левел

2014-09-26

Автор: Марјан Стојаноски 0

Како ќе препознаеш Македонец на брод?

2014-09-26

Автор: Драган Алексовски 0

Пазете се Македонци, во Охрид имало вонземјани!

2014-09-26

Автор: Михајло Велјаноски 0

Волшебник кој ќе ве спаси од секакво зло

2014-09-25

Автор: Кире Божиноски 0

Женава си купила регенератор :)

2014-09-25

Автор: Николчо Златанов 0

Ден на дрвото е, може да се вози и на памет

2014-09-25

Автор: Мартин Стојановски 0

Само најголемите гангстери спијат на пари

2014-09-24

Автор: Александар Ристевски 0

Кочан од Кочани

2014-09-24

Автор: Звонко Михајлов 0

Копирам не се зезам

2014-09-24

Автор: Мики Илиески 0

Вториот живот на старите патики

2014-09-23

Автор: Оливер Станковски 0

Тетоважата на грбот на Жути

2014-09-23

Автор: Александар Македонски 0

Македонски традиционален специјалитет

2014-09-23

Автор: Љупчо Талевски 0

Плиз клоз д дор :)

2014-09-22

Автор: Марјан Стојаноски 0

Прозорците во салата Павел Шатев во Битола

2014-09-22

Автор: Арон Павлоски 0

Работното време на руската кладилница во Битола

2014-09-22

Автор: Арон Павлоски 0

Моиве кучиња малку ја претераа работата

2014-09-20

Автор: Дејан Стоиков 0

Белата танга виде бел ден

2014-09-20

Автор: Мартин Гогов 0

Спална на пеглање

2014-09-20

Автор: Игор Ристовски 0

Убава мисла за љубовта

2014-09-19

Автор: Тони Атанасовски 0

Во преполн градски автобус во Скопје

2014-09-19

Автор: Наташа Толевска 0

Каде е точакот?

2014-09-19

Автор: Ѓорги Алексовски 0

Добедојдовте, повелете влезете!

2014-09-18

Автор: Ѓоко Наумоски 0

Илегалец во комбе ја премина границата со Албанија

2014-09-18

Автор: Горан Крстевски 0

Појаснување, за да нема забуни

2014-09-18

Автор: Лазар Пандев 0

Антички Македонец :)

2014-09-17

Автор: Кристијан Митров 0

Како храбра Македонка прави тверкинг?

2014-09-17

Автор: Далибор Митев 0

Во меѓувреме во Прилеп…

2014-09-17

Автор: Иле Стојановски 0

Терасата на комшијата

2014-09-16

Автор: Наташа Стоилкова 0

Добрата танга никогаш не излегува од мода

2014-09-16

Автор: Миле Јовановски 0

+