Наградна игра

Некој „мислел“ и на инвалидите

2014-09-16

Автор: Илија Петковски

Пази куче!

2014-09-15

Автор: Марјан Стојаноски

Невреме во Валандово

2014-09-15

Автор: Александар Денчовски

Некој има плавуша секретарка

2014-09-15

Автор: Андон Андонов

Како се вика сендвичарата?

2014-09-14

Автор: Ана Таневска

Пусти соништа… Колен, Колен, замисли да си возач…

2014-09-14

Автор: Адмир М.

На вистинско место, во вистинско време

2014-09-14

Автор: Симона Костадинова

Жесток комшија!

2014-09-13

Автор: Кирил Костовски

Комшија, да те прашам нешто

2014-09-13

Автор: Марјан Стојаноски

Само за чепкалки за заби

2014-09-13

Автор: Игор Тегет Илиоски

Најголемите шизици во градот :)

2014-09-12

Автор: Маца М.

Ајде со Господ напред…

2014-09-12

Автор: Маца М.

Скали за мачки и кучиња

2014-09-12

Автор: Кристијан Панов

Несекојдневна ситуација од Гевгелија: Женска честито, положи возачки испит

2014-09-11

Автор: Дејан Стојанов

Кој и Даси не паркирајте!

2014-09-11

Испратил: 笮毐笮浿

Чистокрвен Американец од Индија бара Македонка

2014-09-11

Испратил: 笮毐笮浿

Седиште за рели трка

2014-09-10

Автор: Марина Митевска

Коцкар маскиран како баба ми

2014-09-10

Автор: Бојан

Повелете влезете, чувствувајте се како дома

2014-09-10

Автор: Маја Стојкова

Гроздоберска – македонска народна песна

2014-09-09

Автор: Јовче Ѓоргиев

Тетоважа Алка Поне

2014-09-09

Автор: Лазар К.

Боже дај ми знак

2014-09-09

Автор: Александар

Г’тај прашина од луда машина :)

2014-09-08

Автор: Виктор Андов

Каде е пола цевка?

2014-09-08

Автор: Маја П.

Македонска снаодливост: Нема вода а машината пере

2014-09-08

Автор: Горан Богдановски

Да се знае кој е маж во куќата

2014-09-06

Автор: Филип Атанасовски

Мој термин: Кога да дојдам?

2014-09-06

Автор: Бобан Николиќ

Злоупотреба на службената должност

2014-09-06

Автор: Александар Ивановски

Специјална опрема за возење со автобус во Пехчево

2014-09-05

Автор: Бојан Стојанов

Како Југо нема друго

2014-09-05

Автор: Сеат Мустафовски

+