Наградна игра

Која е сличноста помеѓу жената и супата?

2014-10-21

Автор: Тони Кузмановски

Изум на македонските студенти: Со добра креација до совршена ефикасност!

2014-10-20

Автор: Филип Дудески

Т’га за запад

2014-10-20

Автор: Виктор Димитриевски

Што се случувало во петокот вечерта?

2014-10-20

Автор: Ѓоќески Боге

Само во Македонија…

2014-10-18

Автор: Љубица Котевска

Машки цвеќарник

2014-10-18

Автор: Миле Петровски

Јаболките на баба ми :)

2014-10-18

Автор: Анастасија Стефановска

Нова геополитичка игра на Балканот

2014-10-17

Автор: Милчо Велјаноски

Теорија за густината на кладилниците во Македонија

2014-10-17

Автор: Златко Лазаревски

Возилото на Google Street View во Скопје

2014-10-17

Автор: Ивона Јовановска

Само во Прилеп вака се забранува паркирање!

2014-10-16

Автор: Владимир Илиески

Како јадат Кумановци?

2014-10-16

Автор: Јован Илиевски

Порака од напатен станар до станарите од погорните катови

2014-10-16

Автор: Милан Цветановски

Паркинг за мали колички во сите маркети на Тинекс

2014-10-15

Автор: Диме Бојчевски

Куче во Скопје во беизлезна ситуација: Тој спие мртов пијан и го држи, а тоа чека

2014-10-15

Автор: Ивана Димитровска

Упатство за употреба на тоалет за студенти

2014-10-15

Автор: Јован Атанасов

И Металург и Вардар 2 во 1

2014-10-14

Автор: Предраг Јовчевски

Што и рече Северина на Елена?

2014-10-14

Автор: Бранко Божиноски

Македонски мали огласи

2014-10-14

Автор: Бобан Тренкоски

Автоперална на Преспанско езеро

2014-10-13

Автор: Столе Смоларски

Дедо Ное фарба

2014-10-13

Автор: Фросина Стојчевска

Ова е стан за тебе

2014-10-13

Автор: Младен Павлески

Која е разликата помеѓу Македонија и Германија?

2014-10-11

Речиси и да нема разлика 🙂 Автор: Влатко Божиновски

Македонски Мерцедес, турбо дизел кабриолет

2014-10-11

Автор: Виктор Радевски

Google Македонија

2014-10-11

Автор: Даниел Делов

Погледнете што им направил царот на полицајците!

2014-10-10

Автор: Томе Поповски

Македонска мрза

2014-10-10

Автор: Бобан Стојменов

Тераса за падобранци

2014-10-10

Автор: Марина Јордановска

Современ македонски правопис

2014-10-09

Автор: Мартин Манасијев

„Раѓањето на Исус“ – креација од ќебапи, сланина и колбаси

2014-10-09

Автор: Илчо Крстов

+