Наградна игра

Кабриолет, караван, пикап, трактор… 4 во 1

2014-10-31

Автор: Стефан Трајкоски

Врата за несакани гости

2014-10-31

Автор: Маја Младенова

Ајде Дорчо насмеј се сакам да си сменам слика на ФБ профилот

2014-10-31

Автор: Орце Петров

Земање на невестата: Тежок е фраерскиот живот

2014-10-30

Автор: Горан Џепароски

Безбедносни камери во македонските училишта

2014-10-30

Еве ти го ова USB однеси му го на татко ти и утре да дојде во училиштето. Автор: Ѓорги Митревски

Превоз на илегална стока на македонско-албанската граница

2014-10-30

Автор: Сашо Атанасоски

Не кради, ќе те фатам!

2014-10-29

Автор: Душко Гаврилов

Манекенот малку се освежува после натпревар

2014-10-29

Автор: Далибор Бојковски

Кога ќе завршиш работа стисни го Windows Start копчето

2014-10-29

Автор: Благоја Стојков

Можноје Дани Биде Гостин ЕРЏАН

2014-10-28

Автор: Столе Бошковски

Како татко ми ја поправи скарата?

2014-10-28

Автор: Моника Тасевска

Нови македонски патишта

2014-10-28

Автор: Горан Симеонов

Македонска брза храна

2014-10-27

Автор: Дени Митровски

Како Лада Нива нема друга

2014-10-27

Автор: Дениз Мемедов

Родители на годината

2014-10-27

Автор: Бојан Диневски

А моите ми викаа: „Зошто ти е факултет?“

2014-10-25

Автор: Горан Митев

НОВО: Студентски леб

2014-10-25

Автор: Лазе Јорданов

Двојно задоволство :)

2014-10-25

Автор: Никола Стефановски

Македонските деца некогаш и сега!

2014-10-24

Автор: Звонко Данилов

Заебан продавач :)

2014-10-24

Автор: Надица Манаскова

Чиј авион е најјак?

2014-10-24

Автор: Филип Черноземски

Мудрите мисли на Сузана Турунџиева

2014-10-23

Наместо вовед ќе цитираме неколку: „Од секој сперматозоид не бидува човек!“ „Откриен е лек за Рак, но не и за Простак!“ „Само 2 нешта во животот не можеш со никого да ги споделиш: болката и вината!“ Следуваат уште десетици вакви…

Со основни Фотошоп (не)познавања до совршен задник

2014-10-23

Автор: Моника Трајчевска

Косова транс

2014-10-23

Автор: Ертан Билали

Нема место во возот? Нема проблем!

2014-10-23

Автор: Катица Глигорова

Твоето лице звучи познато!

2014-10-22

Автор: Петар Христовски

Нови типови на монитори штотуку создадени од еден 5-то одделенец

2014-10-22

Автор: Петрова Оле

Поправено 90 левел на битолскиот Широк Сокак

2014-10-22

Автор: Христијан Здравевски

Зорт

2014-10-21

Автор: Ивана Динева

Ако се сеќаваш на ова си имал прекрасно детство!

2014-10-21

Автор: Златко Петрушевски

+