Како работат медиумите? (стрип)

Не е така само кај нас, така е во целиот...

Враќањето на белото зајаче со самоубиствени нагони

Кој следел Мотика пред 10-тина години, сигурно го памети белото зајаче кое смислуваше креативни начини да се самоубие. Да се потсетиме на некои, а и да погледнеме некои нови идеи...

Смешни стрипчиња 165 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Сатирични илустрации за модерното општество, толку вистинити што боли!

Илустрациите се дело на талентираниот белгиски уметник Брехт...

Смешни карикатури за новата Америка на Трамп

Без разлика дали се сложувате или не со ставовите на уметниците, нивната креативност заслужува...

Карикатуристи од целиот свет илустрираат што чувствуваат за тоа дека Доналд Трамп стана претседател на најмоќната држава во светот

Правта за најголемото изненадување во историјата на претседателските избори на САД сѐ уште не спаднува, a карикатуристите од целиот свет преку своите карикатури ја искажуваат својата загриженост поради тоа што...

Смешни стрипчиња 165 (40 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

15 смешни карикатури за новиот претседател на САД

Еден од предизвиците на новиот преседател на САД е и да ги трпи многубројните зафрканции на интернет на негова сметка, а судејќи според почетокот, за Доналд Трамп ќе ги има...

Смешни стрипчиња 164 (32 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 163 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 162 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 160 (39 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 159 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 158 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Современи проблеми преку ЈАКИ карикатури

Вистината ќе допре до повеќе луѓе ако е претставена на креативен...

Смешни стрипчиња 157 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Тажната вистина за современиот свет

Италијанскиот илустратор Марко Мелграти преку своите дела го критикува современиот начин на живот и го тера гледачот да ѝ погледне на вистината во...

Смешни стрипчиња 156 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Магазинот „The New Yorker“ секоја година ги исмева луѓето со дипломи

Ова е начин на новите дипломирани студенти да им укажат на суровата реалност што ги чека по добивањето на...

Смешни стрипчиња 155 (31 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 154 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 153 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 152 (36 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Не е лесно да им угодиш на дамите (стрип)

Поука: Упорноста секогаш се...

Смешни стрипчиња 151 (34 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 150 (32 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешни стрипчиња 149 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Смешно стрипче: Господинот со мачето

Господинот има прекрасно маче на кое не може да му одолее ниту една дама. Но, господинот има и една тајна...

Смешни стрипчиња 148 (33 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и...

Стрип: Најголемиот проблем на современиот човек

Што друго ако не мобилниот...

+