Смешни стрипчиња 128 (42 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња. 0

Како Македонците ја примија веста на Сител за вонземјаните во Охрид?

Хумор кој нема да ве остави рамнодушни!
Доколку не сте во тек со веста која ја разбранува македонската јавност, кликнете тука.

Од која националност е вашето куче?

Интересна класификација на различните сорти кучиња по земјата на своето потекло. 0

Чамче муабет – јаки македонски стрипчиња

Немаме многу информации за авторот освен дека е од Битола и дека има доста откачени идеи како на пример: „Како Гоце Делчев ни го честиташе денот на независноста?“ или муабетот со хамбургерот :). Повеќе вакви на Чамче муабет 0

Смешни стрипчиња 127 (38 фото)

Ново продолжение од вашите омилени смешни карикатури и стрипчиња. 0

Смешни карикатури и стрипчиња: Кога еволуцијата ќе тргне на лошо (22 фото)

Вистината за времето во кое живееме претставена на креативен и духовит начин. 0

Кој е за малку црн хумор? (24 фото)

Овие кратки стрипчиња се дела на шпанскиот карикатурист и илустратор Џоан Корнела Васкез, познат по своите вознемирувачко хумористични дела. Жестоко! 0

+