Хрчакот си најде симпатичен и удобен нов кревет во футролата за iPhone

Позитив на денот! Нов тренд во Јапонија се футролите во облик на вреќа за спиење, во која ти буквално го ставаш на спиење ноќе твојот најдобар другар, мобилниот телефон. Симпатичниов хрчак се снајде како да ја искористи ситуацијата :).

Улично куче гладно за љубов

Улично куче гладно за љубов

Човеков случајно го сретна бездомното куче на улица и го погали. Она што потоа го направи кучето ќе ви го растажи срцето.

Реакцијата на глувото бебе кога прв пат почна да слуша

Реакцијата на глувото бебе кога прв пат почна да слуша

Лаклан има само 7 недели и е роден глув. Но благодарение на кохлеар имплантот или таканареченото вештачко уво, бебето почна да слуша. Преубав момент што го стоплува срцето и ги насолзува очите.

Девојката доби многу цветови од непознати луѓе на фестивал, а дури на крај дозна зошто

Девојката беше навистина изненадена зошто толку многу непознати луѓе и подаруваат цвеќиња. Гледајте до крај!

3 годишно дете се расправа и дебатира со мајка му

3 годишно дете се расправа и дебатира со мајка му

Шампион е малиов :). Не само што не ја слуша мајка му ниту збор, туку цело време и вели Линда, Линда, душо, слушај ме сега мене… Расправијата е за тоа дека иако се кај баба му на гости, сепак не може да вечера колачиња. А аргументите на малиот се дека мајка му не поседува ништо […]

Јако изненадување за време на уличната тепачката помеѓу возачот и група моторџии

Јако изненадување за време на уличната тепачката помеѓу возачот и група моторџии

Дечкото кој возеше со својата девојка, случајно му влезе во правецот на движење на еден од моторџиите. Моторџиите го обиколија, го запреа и работата ескалира многу брзо. Изненадувањето се случи кога во сценариото се вклучи и девојката.

Хауард Веб конечно доби шанса да направи нешто што отсекогаш сакал да го направи

Хауард Веб конечно доби шанса да направи нешто што отсекогаш сакал да го направи

На ревијалниот натпревар, најдобриот светски судија направи неочекуван потег, но казната од Луис Холтби стигна брзо и тоа со лизгачки старт.

Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Еве ја снимката од интервенцијата на мајсторот.

Како сликарот ја импресионира девојката?

Како сликарот ја импресионира девојката?

Дечкото го покажуваше својот начин на работа пред колегите и никој не очекуваше дека ќе го отвори срцето на ваков необичен начин.

+