Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Еве ја снимката од интервенцијата на...

Како сликарот ја импресионира девојката?

Како сликарот ја импресионира девојката?

Дечкото го покажуваше својот начин на работа пред колегите и никој не очекуваше дека ќе го отвори срцето на ваков необичен...

+