Вработениот се најде во тесно, нема спремни јаболка и ореви, па ќе мора да го дарува со некој литар бензин :).

Автор: Цаки

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено