Пијан битолчанец разговара со брат му во Германија во живо од Баиро. Толку е пијан што не гледа што му „пишува“ брат му, но тука се другарите да му „прочитаат“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено