Наградна игра

Еве што мисли еден кумановец за задолжителната кастрација на кучиња

2019-01-14

Автор: Анонимен (мава = брка)

Македонски патент за заштита на бришачите од мрзнење

2019-01-13

Автор: Анонимен

Бугарка открила животна вистина и ја споделува на социјалните мрежи

2019-01-13

Автор: Анонимен

Кога веќе сѐ рециклираме, да не ги заборавиме и пластичните капачиња на некои производи

2019-01-13

Автор: Иван

Камионот за чистење снег на патот кон Маврово, морал да направи „кратка“ пауза

2019-01-13

Автор: Мујо

Битолчаните го однесоа чистењето на тротоари на ново, позабавно ниво

2019-01-11

Автор: Димитар Кукулуковски

Кога ќе навикнеш на Југо па ставаш ланци на предните тркала на Мерцедесот

2019-01-10

Автор: Ергин Ајдин

Еве како Велес на модерен начин се справува со снегот во 2019 година

2019-01-09

Автор: Цоце Цоцков

Кога имаш телефон во рака семафорот подолго време свети црвено

2019-01-09

Автор: Мујо

Струмичките автобуси од зимска опрема имаат ланци

2019-01-09

Автор: Васко Адамов

Кога сакаш максимално да го искористиш просторот за паркирање…

2019-01-09

Автор: Мартин

2 во 1: Не е лесно на гостите да им се објасни дека бањата ви е во кујната

2019-01-04

Автор: Мујо

Се продава… а може и замена за ноктарка

2019-01-04

Автор: Мујо

Ви се испразни батеријата? Нема проблем, ова е понуда која не можете да ја одбиете!

2019-01-04

Автор: Петар

Македонија пат повторно да оригинален начин ни ги честита празниците

2019-01-04

Автор: Филипандро

Совршена македонска новогодишна фотографија, со добро друштво и полна трпеза… Чекај, чекај, што?

2019-01-03

Автор: Анонимен

Дечко со незгоден проблем бара помош, од кој друг ако не од Иван Исцелител

2019-01-02

Автор: Анонимен

Да се знае каде е меѓата!

2018-12-29

Автор: Стефан Јорданов

Само за модерни дами…

2018-12-26

Автор: Дејан Новаков

Конечно откривме со кои пари Дедо Мраз ги купува подароците…

2018-12-26

Автор: Станче Стршо

Студентска (никотинска) елка

2018-12-26

Автор: Анонимен

Читај како што пишуваш, пишувај како што читаш, важи и кога пелтечиш…

2018-12-26

Автор: Коле

Само за мажи со спортски дух…

2018-12-26

Автор: Мујо

Кога ти е многу голем, автомобилот, ја продолжуваш вратата…

2018-12-26

Автор: Иво

Кога ќе му кажеш на келнерот: „Донеси ми кафе“

2018-12-26

Автор: Мујо

Провевот на покривот на ГТЦ ги примора скопјани да се загреваат на алтернативен начин

2018-12-22

Автор: Марјанчо Ѓоргиевски

Секогаш е добро да се има „резервен клуч“

2018-12-22

Автор: Розета Огненоска Донакова

Возило за итна помош сликано во Кочани! Возачот рекол…

2018-12-20

Автор: Троскот

За овој храбар Македонец нема зима

2018-12-20

Автор: Христина

Оваа елка ја претставува финансиската состојба во Македонија

2018-12-20

Автор: Мартин Крстевски

+