Копајте тунели, но внимавајте да не заглавите. По секоја патека може да поминете само еднаш.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено