Супер трки во самрак во ретро стил. Ако како дете сте окапувале на флипери, играва ќе ви го направи меракот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено