Битолчанецот од Баиро кој стана славен после ова видео, отиде во Прилеп и веднаш налета на свои фанови, кои му направија уште едно интервју.

Автор: Божидар Кукески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено