Прекрасна реклама која ќе ви го зголеми апетитот

Прекрасна реклама која ќе ви го зголеми апетитот

Предупредување: Од рекламата ќе ви се пријаде се, и солено и благо и скара и тестенини и чоколадни десерти итн. итн.

Транс на пластична детска трубичка

Транс на пластична детска трубичка

Пријатно ќе се изненадите како звучи легендарната „Sandstorm“ од DJ Darude, отсвирена на детска играчка од 100 денари :).

Двајца храбри истражувачи се спуштаат во најопасниот активен вулкан во светот, Марум

Подгответе се за несекојдневна авантура, на едно од најопасните и најсмртоносните места во светот, со чести експлозии на лава. Сем Косман и Џорџ Коуроанис станаа првите истражувачи во светот кои дојдоа буквално на работ на внатрешноста на најопасниот и најнедостапниот вулкан во светот, Марум. Повеќе луѓе стапнале на месечината отколку на оваа спектакуларна смртоносна локација […]

Рекордерот во кревање на вратило со малите прсти на рацете

Рекордерот во кревање на вратило со малите прсти на рацете

Индиецот Маибам Итомба Маитаи цели 14 години вежбал и ја усовршувал својата техника. За 30 сеунди тој успеа со малите прсти да се крене дури 16 пати.

Јапонска палачинка со шлаг, јагоди и сладолед

Јапонска палачинка со шлаг, јагоди и сладолед

Некој кај нас да почне да прави вакви ќе бидат вистински хит!

Најлудиот руски уличен вежбач

Најлудиот руски уличен вежбач

Човеков толку и верува на својата сила и цврстина, што е спремен дури и на најекстремните подвизи. Предупредување: Не се обидуајте да имитирате ниту една од вежбите што ќе ги видите!

Јака финта со две чаши вода

Јака финта со две чаши вода

Директно од лабораторијата на Лудиот руски хакер.

+