Русин измислил начин како да си го заштити автомобилот од пајак службата

Русин измислил начин како да си го заштити автомобилот од пајак службата

Можеби изгледа примитивно, но пајак службата е немоќна кога ќе наиде на ваква пречка...

Идеално решение за моторџиите кои имаат малку простор во гаражата

Идеално решение за моторџиите кои имаат малку простор во гаражата

Простор секогаш има доволно, само ви треба креативен начин како да го искористите. Еве убав пример, а погледнете го и архитектот од Хонг...

Пукање гума при брзина од 327 км/час

Пукање гума при брзина од 327 км/час

Две работи се најбитни кога летате со толкава брзина: Возачот да не испаничи и автомобилот да е...

Идиот со Корвета на ноќна улична трка

Идиот со Корвета на ноќна улична трка

Срце да те заболи што и направи на колата на прав...

Урнебесно: Две жени излегуваат од паркинг

Урнебесно: Две жени излегуваат од паркинг

Едната вози, другата и помага. И после некој ќе рече две глави биле поумни од една...

Лудак на автопат во Албанија

Лудак на автопат во Албанија

Заборавил нешто дома па решил набрзина да се врати да го земе. Камиказа 90-ти...

Првото тестирање на стариот Кадет со нов турбо мотор

Првото тестирање на стариот Кадет со нов турбо мотор

Забрза малку додека да вклучи турбото и го...

Трка на германските чудовишта: Audi RS7, Bmw M3, Mercedes CLS 63 AMG, Porsche 911 Turbo

Трка на германските чудовишта: Audi RS7, Bmw M3, Mercedes CLS 63 AMG, Porsche 911 Turbo

Ако ви дадат подарок еден, ама само еден од овие автомобили, кој би го...

Качување по вертикален ѕид од камења со старо војничко камионче

Качување по вертикален ѕид од камења со старо војничко камионче

Како газда ја искористи моќта на...

Снаодливиот мајстор за контактно паркирање

Снаодливиот мајстор за контактно паркирање

Ако нема доволно место, направи си...

Како се прават BMW теренските возила?

Како се прават BMW теренските возила?

Одлична, кратка репортажа во фабриката на BMW во Јужна Каролина, САД. Ви препорачуваме да...

Што може да се види во Лондон за време на викендите? (21 фото)

Лондон е едно од најпопуларните места за престој на богатите арапски шеици, кои доаѓаат во главниот град на Велика Британија за време на викендите. Тие задолжително со себе ги носат...

Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Возачот слушал чудни звуци и ја однел колата на мајстор. Она што го извади мајсторот од зад тркалото ги изненади сите.

Еве ја снимката од интервенцијата на...

+