Правила:

  1. Наградата е мобилен телефон Lenovo Vibe C и се доделува еднаш месечно.
  2. Добитник е испраќачот на сликата или видеото што го виделе најголем број РАЗЛИЧНИ луѓе, а се објавува на крајот на секој месец.
  3. Испратените материјали треба да бидат интересни, забавни или бизарни случки, места или луѓе снимени во нашата мила татковина.
  4. фотографиите и видеата треба да се авторски и да не се објавувани во други медиуми.
  5. Со испраќање на материјали Вие се согласувате со условите на користење на порталот.
  6. Уредникот го задржува правото да не објави некоја слика или видео.
  7. Пишувајте на кирилица, не е тешко.
  8. Снимајте, сликајте, испраќајте и забавувајте се!

Сликите и видеата испраќајте ги преку

https://www.facebook.com/motika.com.mk/ или преку следниот формулар

Формулар за испраќање